Известие

Collapse
No announcement yet.

Смесва бензина с маслото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смесва бензина с маслото

Имам страшен проблем алфата ми 145 уж всичко и е ок а меси бензина с маслото помогнете ми никой не може да разбере от къде е проблема

а и да добавя мотора и е боксер 1.4 1995 г. благодаря ви предварително
    Last edited by tonov; d.m.y г., 21:21.

Първоначално публикувано от ferdinandova Покажи съобщение
    не е по темата но имам страшен проблем алфата ми 145 уж всичко и е ок а меси бензина с маслото помогнете ми никой не може да разбере от къде е проблема

---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:50 ----------

а и да добавя мотора и е боксер 1.4 1995 г. благодаря ви предварително
    Така да почнем от тук че си има специален раздел 145/6!
    Второ такъв двигател 1.4 боксер не съм чувам!!!
    И трето смени сервиза, в зависимост от къде си можем да ти предложим доверени сервизи!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Така да почнем от тук че си има специален раздел 145/6!
      Второ такъв двигател 1.4 боксер не съм чувам!!!
      И трето смени сервиза, в зависимост от къде си можем да ти предложим доверени сервизи!
      Колега, не изземвай функциите на модераторите
      Боксер 1.4 има, не си слушал който трябва
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

в града където живея майстор за моята алфа няма говоря за 145 боксер 1.4 1995
        г от година и половина я имам и един месец няма да съм я карала на работащ и неработещ двигател все меси маслото с бензина моля някой да сподели мнение от къде идва проблема

Comment

Първоначално публикувано от ferdinandova Покажи съобщение
          ...говоря за 145 боксер 1.4 1995...
          При боксерите има (доколкото си спомням от коментарите тук, аз боксер не съм имал) особеност. Когато се карат студени (с незагрят двигател) на къси разстояния вкарват бензин в маслото. Проблема изчезва като се покара малко извънградско.
          Все пак изчакай колегите с боксери или по-запознатите да кажат.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
            При боксерите има (доколкото си спомням от коментарите тук, аз боксер не съм имал) особеност. Когато се карат студени (с незагрят двигател) на къси разстояния вкарват бензин в маслото. Проблема изчезва като се покара малко извънградско.
            Все пак изчакай колегите с боксери или по-запознатите да кажат.
            Пепи!
            Живко,мотора е 1351 куб,сантиметра.Когато е на 33-ка се води 1,4,а на 145-6 го водят 1.3!
            За бензина в маслото,Пепи го каза много добре.Мога да добавя само,че дадения екземпляр е с повишено налягане на бензина.На там си го обяснете сами!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Я се дръжте прилично Така ли се посрещат нови колеги?

Първо, като гледам "колегата" е всъщност колежка.

Второ, за да няма неясноти, боксер 1,4 има. 1351 кубика е мотора, в Германия се води 1,4, в Италия 1,3. Мотора е един и същ.

Трето, подкрепям версията за карането на къси разстояния (личен опит). Нека ferdinandova не се срамува, а да обясни как кара колата (на къси разстояния ли, на дълго ли) и от кой град е, за да можем да я насочим.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
              X